Diensten

MJB Consulting adviseert en ondersteunt MKB, stichtingen, verenigingen en particulieren op het gebied van communicatie- en organisatiezaken. Wij doen dat op een persoonlijke, praktische en laagdrempelige manier. De Westlandse mentaliteit zit er bij ons goed in. Handen uit de mouwen, samen aan de slag. Geen ingewikkelde verhalen, maar concrete antwoorden op jouw vragen.

Van het schrijven van persberichten tot het maken van langere termijnplannen, van het realiseren van het jaarverslag tot het organiseren van evenementen. Maar ook voor het redigeren van een belangrijke brief of het sparren over je website kun je bij ons aankloppen. Hieronder leest je meer over wat wij concreet voor jou kunnen betekenen.

1435340599_internt_web_technology-01

COMMUNICEREN

Welke indruk maakt onze internetsite op klanten? Welke informatie zetten we in onze folder? Hoe maak ik een goed persbericht? Maar ook: hoe communiceren we over veranderingen in de organisatie? Of hoe richten wij onze bedrijfscommunicatie op langere termijn in?

Communicatieadvies

1435340601_internt_web_technology-06

ORGANISEREN

Een heldere visie op ‘wie zijn we, waar staan we voor en waar gaan we naartoe’…het is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt om deze zaken goed te formuleren. En hoe vertaal je deze basisvragen vervolgens in een concreet beleidsplan of jaarplan? Hoe betrek je de medewerkers bij het maken van deze plannen?

Organisatieadvies

1435340593_internt_web_technology-16

STRUCTUREREN

Hoe geef je structuur aan zaken? Hoe leg je procedures vast? Of het nu gaat om de werkzaamheden van uw medewerkers, je actielijst of heel praktisch je kantoor of boekenkast… het valt niet iedereen mee ‘zijn leven’ goed te structureren en organiseren. Samen kijken we hoe dit kan op een manier die bij jou past.

Structuuradvies

Wat maakt MJB Consulting uniek?

integraal-adviesIntegraal advies

MJB Consulting kijkt niet alleen naar details binnen een bepaald gebied, maar juist ook naar het grote geheel.Communiceren, organiseren en structureren zijn in veel situaties nauw met elkaar verbonden. Een voorbeeld: een organisatie groeit en verandert. Het is belangrijk dat je hier goed over communiceert. Niet alleen naar je medewerkers, met bijvoorbeeld nieuwe procedures of werkafspraken, maar ook extern naar je klanten.

Communicatie en organisatievragen gaan hier hand in hand. Met MJB Consulting heb je een partner naast je staan die je in staat stelt verder te kijken. Wij stellen de vragen waarmee je écht verder komt.

Werkwijze