Organisatieadvies

Een heldere visie op ‘wie zijn we, waar staan we voor en waar gaan we naartoe’…het is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt om deze zaken goed te formuleren. Hoe vertaal je deze basisvragen vervolgens in een concreet beleidsplan of jaarplan? Hoe betrek je de medewerkers bij het maken van deze plannen?

Stuk voor stuk fascinerende vragen waar iedere organisatie, groot of klein, mee te maken krijgt. Met ons eigen model maken we organisatieadvies op een laagdrempelige en praktische wijze bereikbaar voor iedereen!

Evenementenmanagement is de tweede belangrijke tak binnen ‘organiseren’. Een bijzondere vergadering, personeelsbijeenkomst, bruiloft, familiefeest of kraamfeest? Bij het organiseren van dit soort gelegenheden komt veel kijken. Wij helpen je bij alle aspecten van de organisatie: het bedenken van het concept, het volledig verzorgen van alle voorbereidingen of het geheel uit handen nemen van de organisatie.

Wat kan MJB Consulting concreet voor jou betekenen?

  • Begeleiden bij het helder krijgen: wie zijn we, waar staan we voor en waar gaan we naartoe.
  • Vertalen van lange termijndoelstellingen naar concrete resultaten en actieplannen door middel van brainstormsessies en interactieve workshops.
  • Opstellen van beleids- en jaarplannen.
  • Doorlichten van de organisatie op communicatie-, organisatie- en structuurvlak.
  • Organiseren van bruiloften, feesten, jubilea, open dagen etc.
  • Bedenken en uitwerken van evenementen concepten.

MJB Consulting staat voor laagdrempelige en praktische ondersteuning. Dat komt ook tot uiting in onze tarieven.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!