Werkwijze

MJB Consulting werkt op een praktische, persoonlijke en laagdrempelige wijze. Geen ingewikkelde verhalen, maar concrete antwoorden op de vragen die jij stelt. Open en eerlijke communicatie is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Wij dagen jou graag uit: hoe maak jij het verschil? Wat maakt jou uniek ten op zichte van anderen? Waar liggen jouw specifieke talenten? Wij helpen jou dat te ontdekken, uit te werken en uit te dragen, zowel intern als extern.

Het praktische en laagdrempelige karakter van MJB Consulting komt ook tot uiting in onze inzetbaarheid en bijbehorende tarieven. Voor alle diensten geldt dat jij bepaalt waar je ons voor inschakelt. Zoek je een partner om gewoon eens even een middag mee te sparren of juist iemand die je praktisch ondersteunt op de drukke momenten? Bruis je van de ideeën, maar weet je niet goed hoe je deze gestructureerd verder kunt uitwerken? Wil je je jubileum vieren, maar heb je geen zin in alle rompslomp eromheen? Neem contact met ons op! Samen bekijken we hoe wij jouw zorgen kunnen wegnemen.