Communicatieprofessional op afroep

​Je vindt duidelijke, foutloze communicatie heel belangrijk, maar hebt geen budget voor een communicatiemedewerker in je organisatie? Schakel onze communicatieprofessional op afroep in! Nu een persbericht nodig of even een belangrijke brief op taalfouten laten controleren? Eén telefoontje naar ons en het wordt geregeld!

Goed communiceren met je doelgroep is voor iedere organisatie belangrijk. Of je nu een bedrijf hebt en producten of diensten wilt verkopen of dat je een stichting bent en mensen enthousiast wil maken voor jouw doel. Maar goed communiceren is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Er sluipen al snel spelfouten in teksten, je boodschap komt niet duidelijk over, je website moet eigenlijk eens onder handen genomen worden, je weet niet goed raad met de ideeën die je hebt. Veel organisaties kunnen zich geen eigen communicatiemedewerker veroorloven en het inhuren van een groot communicatiebureau gaat voor dit soort zaken dan ook weer te ver.

Speciaal voor deze organisaties hebben wij onze unieke ‘Communicatieprofessional op afroep’ service! Je hoeft geen communicatiemedewerker in dienst te nemen, maar hebt wel altijd een communicatiespecialist beschikbaar. Je kunt incidenteel gebruikmaken van onze service of een abonnement afsluiten.

Een kleine greep uit de mogelijke werkzaamheden:

  • Schrijven en redigeren van teksten, zoals brieven, website, folders, jaarverslag, social media posts, advertenties.
  • Realiseren van diverse communicatie uitingen, zoals jaarverslag, folders, nieuwsbrieven en website.
  • Verzorgen van perscontacten: van persbericht tot perspresentatie.
  • Opstellen van (communicatie)jaarplannen.
  • Organiseren van personeelsfeesten of -uitjes, bruiloften, jubilea, open dagen etc.
  • Administratieve ondersteuning.
  • Projectmanagement en -ondersteuning.

MJB Consulting staat voor laagdrempelige en praktische ondersteuning. Dat komt ook tot uiting in onze tarieven.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!