Organisatieadvies

Een heldere visie op ‘wie zijn we, waar staan we voor en waar gaan we naartoe’… Het is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt om deze zaken goed te formuleren. En hoe vertaal je deze basisvragen vervolgens in een concreet beleidsplan of jaarplan? Hoe betrek je de medewerkers bij het maken van deze plannen?

Stuk voor stuk fascinerende vragen waar iedere organisatie, groot of klein, mee te maken krijgt. Samen gaan we hier op een laagdrempelige en praktische wijze mee aan de slag. We schrijven geen dikke theoretische rapporten, maar maken een document dat praktisch toepasbaar is en vooral ook breed gedragen wordt in de organisatie. Samen sta je immers sterker op de weg naar succes!

Evenementenorganisatie is de tweede belangrijke tak binnen ‘organiseren’. Een bijzondere vergadering, personeelsbijeenkomst of -uitje, bruiloft, familiefeest of kraamfeest? Bij het organiseren van dit soort gelegenheden komt veel kijken. Wij helpen je bij alle aspecten van de organisatie: het bedenken van het concept, het volledig verzorgen van alle voorbereidingen of het geheel uit handen nemen van de organisatie.

Wat kan MJB Consulting concreet voor jou betekenen?

  • Projectcoordinatie en -ondersteuning.
  • Begeleiden bij het helder krijgen: wie zijn we, waar staan we voor en waar gaan we naartoe.
  • Vertalen van lange termijndoelstellingen naar concrete resultaten en actieplannen door middel van brainstormsessies en interactieve workshops.
  • Opstellen van beleids- en jaarplannen.
  • Doorlichten van de organisatie op communicatie- en organisatievlak: zeg je wat je doet en doe je wat je zegt? (zowel intern als extern).
  • Organiseren van personeelsbijeenkomsten of -uitjes, bruiloften, jubilea, open dagen etc.
  • Bedenken en uitwerken van evenementenconcepten.

MJB Consulting staat voor laagdrempelige en praktische ondersteuning. Dat komt ook tot uiting in onze tarieven.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!