Diensten

Waar communiceren en organiseren samenkomen in projecten, daar maakt MJB Consulting het verschil! Wij werken op een persoonlijke, praktische en laagdrempelige manier. De Westlandse mentaliteit zit er bij ons goed in. Handen uit de mouwen, samen aan de slag. Geen ingewikkelde verhalen, maar concrete antwoorden op jouw vragen.

Van het schrijven van persberichten tot het maken van jaarplannen, van het realiseren van het jaarverslag tot het coördineren van projecten. Maar ook voor het redigeren van een belangrijke brief of het sparren over ideeën die je hebt, kun je bij ons aankloppen. Hieronder leest je meer over wat wij concreet voor jou kunnen betekenen.

1435340593_internt_web_technology-16

Projectcommunicatie en
-coördinatie

Om een project tot een succesvol einde te brengen, zijn twee factoren van essentieel belang: goede coördinatie en heldere communicatie. Met MJB Consulting heeft een partner naast u staan die gespecialiseerd is in projectcommunicatie en –coördinatie. Lees verder >>.

1435340599_internt_web_technology-01

Communicatieadvies

Welke indruk maakt onze internetsite op klanten? Hoe brengen we onze boodschap duidelijk over? Hoe maak ik een goed persbericht? Hoe communiceren we over veranderingen in de organisatie? MJB Consulting helpt je verder bij deze en andere vragen. Lees verder >>.

1435340601_internt_web_technology-06

Realisatie
(jaar)plannen

Wie zijn we, waar staan we voor en waar gaan we voor? Hoe vertaal je deze basisvragen in een concreet plan en hoe betrek je de medewerkers of vrijwilligers bij de totstandkoming van dit plan? MJB Consulting helpt je hierbij. Lees verder >>.