Diensten

MJB Consulting adviseert en ondersteunt MKB, stichtingen, verenigingen en particulieren op het gebied van communicatie- en organisatiezaken. Wij doen dat op een persoonlijke, praktische en laagdrempelige manier. De Westlandse mentaliteit zit er bij ons goed in. Handen uit de mouwen, samen aan de slag. Geen ingewikkelde verhalen, maar concrete antwoorden op jouw vragen.

Van het schrijven van persberichten tot het maken van langere termijnplannen, van het realiseren van het jaarverslag tot het organiseren van evenementen. Maar ook voor het redigeren van een belangrijke brief of het sparren over je website kun je bij ons aankloppen. Hieronder leest je meer over wat wij concreet voor jou kunnen betekenen.

1435340593_internt_web_technology-16

Communicatieprofessional op afroep

Je vindt duidelijke, foutloze communicatie heel belangrijk, maar hebt geen budget voor een communicatiemedewerker in je organisatie? Schakel onze communicatieprofessional op afroep in! Nu een persbericht nodig of even een belangrijke brief op taalfouten laten controleren? Eén telefoontje naar ons en het wordt geregeld! Lees verder >>.

1435340599_internt_web_technology-01

Communicatieadvies

Welke indruk maakt onze internetsite op klanten? Welke informatie zetten we in onze folder? Hoe maak ik een goed persbericht? Maar ook: hoe communiceren we over veranderingen in de organisatie? Of hoe richten wij onze bedrijfscommunicatie op langere termijn in? Lees verder >>.

1435340601_internt_web_technology-06

Organisatieadvies

Een heldere visie op ‘wie zijn we, waar staan we voor en waar gaan we naartoe’… Het is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt om deze zaken goed te formuleren. En hoe vertaal je deze basisvragen vervolgens in een concreet beleidsplan of jaarplan? Hoe betrek je de medewerkers bij het maken van deze plannen? Lees verder >>.