Organisatieadvies

MJB Consulting helpt je om het plan van jouw organisatie helder te krijgen en dit vervolgens ook duidelijk op papier te zetten. Met behulp van verschillende technieken gaan we met elkaar in gesprek over wie je als organisatie bent, wat je doet, waar je over een jaar of over twee jaar wilt staan en wat er nodig is om daar te komen. Doel is niet een uitgebreid dik pak papier vol wollige tekst (dat vaak in een la verdwijnt), maar een concreet, praktisch plan waar je met je team mee aan de slag kan.

Met elkaar maken we een document (op papier, in een presentatie, in een filmpje of op een site, de keuze is aan jou!) dat een heldere koers aangeeft. Maar daar houdt het niet op! Indien gewenst kan MJB Consulting ook helpen je schip op koers te houden door te ondersteunen in de tussentijdse voortgangsbewaking en eindevaluatie. Zelfs het opstellen van het jaarverslag kan deel uitmaken van het totaalpakket.

Meedenken, begeleiden, sparren… jij bepaalt waar je ons voor inschakelt. We praten graag met je verder over hoe we jouw organisatie op de juiste koers kunnen krijgen en houden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!