Referenties

“Okidoki heeft Marielle Bakema de opdracht gegeven de marketing van de organisatie onder de loep te nemen. Dit heeft gezorgd voor een frisse en eenduidige manier van communiceren. Okidoki heeft veel gehad aan de adviezen en de duidelijke manier van werken. Wij kunnen Marielle van harte aanbevelen.”

Margreet van der Poll, Okidoki Kinderopvang
www.okidoki-kdv.nl

 

“Mariëlle Bakema heb ik ervaren als een betrouwbare, accurate, sociale ondersteuner met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is ook nog heel aardig! Ze heeft tact, is nauwkeurig en kan zich als dat nodig is diplomatiek uitdrukken.”

Willem Nijeboer, Willem Nijeboer Producties bv
www.wnpro.nl

 

“Met veel enthousiasme, humor, oog voor detail en een professionele houding hebben Marielle en haar man Marc onze bruiloft zowel in de voorbereidings- als in uitvoerende fase in goede banen geleid. Zonder hen zouden wij zeker niet zo zorgeloos van onze mooie dag hebben kunnen genieten. Zij hebben onze wensen weten om te zetten naar realiteit en hebben ons in positieve zin verbaasd. Wij zijn hen nog steeds erg dankbaar voor al het werk dat zij voor ons gedaan hebben.”

Ruben en Jeanette van Erven

 

“Onze bruiloft is goed, accuraat en vooral liefdevol geregeld. Met oog voor detail (van routes voorrijden tot waterflesjes voor onze gasten die in de warme zon stonden te wachten voor de plechtigheid), een gedetailleerd draaiboek en gezellige voorbesprekingen.”

Sander en Daniela Smeman