Over ons

 

Drijvende kracht achter MJB Consulting is Marielle Bakema. Zij heeft bijna twintig jaar ervaring in diverse management- en communicatiefuncties. Daarnaast heeft zij brede ervaring opgedaan in verschillende bestuursfuncties. Zij adviseert dan ook regelmatig besturen van stichtingen en verenigingen bij allerhande organisatievraagstukken. Haar manier van werken kenmerkt zich door laagdrempelig en praktisch meedenken met de klant. Niet tegenover elkaar, maar naast elkaar staan en samen werken naar het gewenste eindresultaat. Met enerzijds een scherp oog voor detail en anderzijds het vermogen om het grote geheel en onderliggende verbanden te zien. In haar aanpak zijn persoonlijk contact en open en eerlijk communicatie altijd de belangrijkste uitgangspunten. Haar passie: het beste in mens en organisatie naar boven halen.

 

Marc Bakema heeft als transformation & improvement leader ruim twintig jaar ervaring in complexe, (inter)nationale werkomgevingen. Zijn passie ligt in het werken met globale organisaties aan het creëren van een optimale waardeketen door de hele organisatie. Hij is een gewaardeerd mensgeoriënteerde transformation leader die floreert in uitdagende, niet-standaard situaties. Hij heeft een track record in het leiden van organisaties door complexe en uitdagende veranderingsprocessen, waarbij hij altijd zoekt naar pragmatische, out-of-the-box, innovatieve oplossingen. Hij inventariseert, analyseert en creëert een helder visie op de weg voorwaarts.

Zijn brede opleiding en achtergrond helpt hem bij een integrale aanpak van uitdagingen. Als bedrijfswetenschapper, heeft hij zich gespecialiseerd in verandermanagement en continuous improvement. Dit gecombineerd met zijn hospitality en facility management achtergrond, maakt Marc breed inzetbaar. Marc is een enthousiast, gepassioneerd persoon die snel relaties opbouwt en goed in staat is om zelfs in lastige omgevingen mensen op verschillende niveaus bij elkaar te brengen. Marc is to-the-point en werkt praktisch en resultaatgericht.

 

 

Marc en Marielle hebben hun eigen talenten en specialisaties en zijn ijzersterk als team.