Integraal advies

MJB Consulting kijkt niet alleen naar details binnen een bepaald gebied, maar juist ook naar het grote geheel. Communiceren, organiseren en structureren zijn in veel situaties nauw met elkaar verbonden. Een voorbeeld: een organisatie groeit en verandert. Het is belangrijk dat je hier goed over communiceert. Niet alleen naar je medewerkers, met bijvoorbeeld nieuwe procedures of werkafspraken, maar ook extern. integraal-advies

Een ander voorbeeld: een kapster besluit voor zichzelf te beginnen. Ze vraagt ons om te helpen bij het maken van een folder. Om een goede tekst te kunnen schrijven, vragen wij haar wat ze doet, waar ze voor staat. ‘Ik knip’… Je begrijpt al dat we verder moeten gaan: wat maakt jou uniek? Waarmee onderscheid je je van de duizenden andere kappers? Knip je bijvoorbeeld thuis, knip je kinderen of juist ouderen?

Communicatie- en organisatievragen gaan hier hand in hand. Met MJB Consulting heb je een partner naast je staan die je in staat stelt verder te kijken. Wij stellen de vragen waarmee je écht verder komt.